Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Virtuális séta Annafürdőn


 

Kíváncsi  rá, hogy a megújult oktatóközpontunkban milyen interaktív programok várják az ide látogató diákokat? Lemaradt a nyílt napunkról és kíváncsi, hogyan néz ki belülről az ökoház? Vagy csak egszerűen a szállások minősége felől érdeklődik és kíváncsi  a szobák állapotára. Mostantól az összes Annafürdői épületet körbe járhatja a virtuális séta programmal!

A séta irányítása a nyilakkal, vagy az egér mozgatásával történhet,

jó szórakozást!

 

 

Oktatóközpont virtuális séta

 

 

Ökoház virtuális séta

 

 

A Lengyel-Annafürdőn működő erdei iskola infrastrukturális fejlesztése során szükség lett egy olyan külső, bemutató helyszínre, ahol a „zöld”, vagy más néven környezetbarát technológiák és a hagyományos építészeti megoldások ötvözése kézzel fogható közelségbe kerül és egyben jó példát mutat a környezettudatos magatartás elsajátítására törekvő ifjú generációknak.

Az ideális helyszín kiválasztásánál törekedtünk arra, hogy hiteles legyen a beruházás során szerzett tapasztalatok átadása, zöld technológiák bemutatása, és egyben próbáljunk meg egy pusztulásra ítélt épületet újra „feléleszteni”.

 

 

annafurdo-okohaz.jpg

 

 

Így esett a választás a Vavra házra, melyet az innen eredő Szentkúti völgyről neveztünk át Szentkúti kunyhóra. Ideális helyszín ökoháznak, a természet és az ember igazi harmóniára találhat itt.